25Дек/19

„Стоп Дискриминација“.

Денеска во нашето основно училиште О.У "26 Јули ", општина Шуто Оризари во соработка со Бирото за развој на образованието беше организиран Отворен час по Граѓанско Образование на тема „Стоп Дискриминација“. ЧасотRead More...