29Сеп/20

Драги ученици и родители

Нашето училиште ги изврши сите потребни подготовки за започнување на новата учебна година. Учениците од прво, второ и трето одделение ќе следат настава со физичко присуство, а останатите преку настава од далечинскоRead More…