02Апр/20

Соопштение Е-Настава

Почитувани,   Општинското Основно Училиште 26 Јули  – Скопје, се придржува кон насоките кои што ги наложува министерството за образование за одржување на часовите преку интернет односно – онлајн часови. Нашето училиштеRead More…