Shkolla jonë ka kryer të gjitha përgaditjet e nevojshme për fillimin e vitit të ri shkollor për nxënësit e klasës së parë, dytë, tretë me prezencë fizike si dhe me mësim nga distanca për nxënësit e klasave tjera. Urojmë të kemi një vit të suksesshëm shkollor!