12Мај/20

Упис на првачиња ( Брошура и Апликација )

  СООПШТЕНИЕ Почитувани родители, драги наши ученици, ООУ 26 Јули –Шуто Оризари Ве известува дека оваа година уписот на првачињата за учебната 2020/2021г ќе се реализира во согласност со новонастанатата состојба, порадиRead More…